Diensten

Vitaliteit & persoonlijk leiderschap

Diensten

Vitaliteit & persoonlijk leiderschap

Lezing

KRACHTVOER neemt je mee naar de meest inspirerende en impactvolle voedingsinzichten en nog veel meer. Wat kunnen wij doen om duurzamer en tevens gezonder te leven? En wat betekent dit voor organisaties? Hoe managen we vitaliteit? Voor alle doelgroepen. Maatwerk mogelijk.

Training

Een systemische blik past in iedere organisatie. Welk vraagstuk of behoefte er ook speelt: een training op het gebied van vitaliteit en persoonlijk leiderschap voegt iets toe aan je organisatie. Denk aan thema's als organisatieopstellingen, persoonlijk leiderschap voor young potentials, hoe ga je om met stress, balans werk-privé, vitaal leiderschap, conflict op de werkvloer.

Coaching

Het is normaal dat je er af en toe zelf even niet meer uitkomt. Individuele coaching gaat over op verhaal komen. Je leert jezelf beter kennen, je krijgt inzicht in je drijfveren, talenten en valkuilen en ontdekt hoe je patronen kunt doorbreken. Zo ontdek je wat jij kunt doen om weer vooruit te kunnen. Coaching is altijd maatwerk en afgestemd op de hulpvraag. 

'Wie zichzelf kent, is pas echt vrij.'

Socrates

Interesse?

Get in touch!