Individuele Coaching

Vitaliteit & persoonlijk leiderschap

Individuele Coaching

Vitaliteit & persoonlijk leiderschap

Visie

'Waar pijn zit, zit de potentie om te groeien.'

Als coach geloof ik dat de moeilijkheden die mensen ervaren vaak leermogelijkheden bevatten. Door de weerstand te onderzoeken, kun je niet alleen groeien als mens, maar ook professionele prestaties verbeteren en meer voldoening uit je werk halen. Mijn rol als coach is om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waarin jij de ruimte hebt om je emoties, gedachten en uitdagingen te verkennen.

WaT kun je

verwachten?

In alles wat ik doe, hoop ik terug te laten komen waar ik voor sta: verbinding, verdieping en plezier. 

mogelijke hulpvragen


  • Hoe bewaak ik mijn rust in een dynamische en stressvolle werkomgeving?
  • Hoe kan ik beter luisteren naar de perspectieven van anderen en hoe kan dit mij dit helpen in mijn leiderschapsrol?
  • Hoe vind ik een gezonde balans vinden tussen werk en privé?
  • Hoe kan ik mijn energieniveau verbeteren?
  • Hoe kan ik bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen binnen mijn team?
  • Hoe zorg ik er voor dat mijn onzekerheid en hooggevoeligheid niet zo in de weg zit?
  • Hoe voorkom ik het conflict met mijn collega?

mijn stijl


  • pragmatisch: Tijdens een sessie werken we met datgene wat zich op dat moment aandient. In plaats van te blijven hangen in theoretische concepten, focussen we op concrete stappen die jij kunt nemen om vooruitgang te boeken.
  • intuïtief: Als intuïtief en systemisch coach help ik je de verborgen aspecten van jouw probleem te ontdekken. Door deze benadering te hanteren, vermijd je het risico om alleen maar oppervlakkige symptomen te behandelen. Zo kun je toewerken naar een duurzame transformatie en groei.
  • praktisch: Als coach reik ik praktische adviezen en tools aan die direct toepasbaar zijn in jouw leven of werk. Deze kun je gebruiken om je vaardigheden te verbeteren, obstakels te overwinnen of je doelstellingen te bereiken.

Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen!

01


Intake

Tijdens de intake maken we kennis, onderzoeken we de hulpvraag en bepalen we waar je naar toe wil werken. Vervolgens kijken we of er een klik is om samen verder te gaan.

02


Coachtraject

Ik help jou bij het ontwikkelen van zelfbewustzijn en zelfreflectievaardigheden, zodat je in staat bent om zelfstandig je eigen groei en ontwikkeling voort te zetten, ook nadat het coachingstraject is afgerond.

03


Eindevaluatie

We blikken terug en beoordelen de effectiviteit van het coachingstraject en de behaalde resultaten. Dit draagt bij aan een zinvolle afronding van het proces en helpt om een duidelijke richting te bepalen voor verdere persoonlijke ontwikkeling. 

Wie is Marieke?

Marieke de Zwaan (1976) studeerde in 2001 af de TU Delft en werkte aansluitend als architect voor verschillende multinationals. Tien jaar reisde ze vervolgens met haar man en 3 zoons over de wereld en woonde ze in Amerika, Australië en Brazilië. Tijdens haar reizen is ze van een situatie van chronische ziekte (burn-out, migraine) naar een staat van optimale vitaliteit getransformeerd.

Marieke ontdekte dat de sleutel van klachten ligt in een dieper begrip van voeding en zelfbewustzijn. Zo werd het vuur aangewakkerd om ook anderen te inspireren.

Marieke heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van voeding, vitaliteit en systemisch werk. Inmiddels begeleidt ze alweer ruim tien jaar mensen die tegen persoonlijke vraagstukken aanlopen. Ze heeft met haar lezingen en webinars in binnen- en buitenland inmiddels duizenden mensen geïnspireerd om bewustere keuzes te maken.

"Probeer eerst te begrijpen, dan pas om begrepen te worden."

- Stephen covey -

wat anderen

Zeggen

Mijn vraagstuk was hoe ik de interne rust kan bewaren in een dynamische en stressvolle werkomgeving die veel van je vraagt. Na een traject met Marieke heb ik hierop mijn antwoorden gevonden, met als gevolg dat ik mijn besluitvormingen veel doordachter maak. Marieke weet zich perfect aan te passen aan datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Vooral als het voor jezelf niet helder is, wat er moet veranderen.

NICK WATERLOO

Marieke !! She is much more than a Coach.. When I recently moved to the Netherlands, the adaptation process was not easy, and meeting with her on this difficult path was my best chance. She will guide you to heal yourself and find your own treatment. Sometimes all you need is to talk and she's really good at that, understands you, encourages you and inspires you. 

EMRE BASTÃœRK

Na mijn scheiding kwam ik bij Marieke, met als doel om als werkende moeder van 2 kinderen meer energie te krijgen en het leven beter aan te kunnen. Op fysiek en psychologisch vlak heeft Marieke me inzichten gegeven die me erg geholpen hebben bij mijn weg omhoog. Marieke is zeer professioneel en kundig op alle verschillende aspecten die ze behandelt, aanrader!'

JORIEN SCHAAF

De reden dat ik een traject bij Marieke heb gevolgd, is omdat ik kampte met vermoeidheid en gewichtstoename. Het traject was heel concreet en vooral niet zweverig. Al snel ervaarde ik meer energie en kwam ik veel lekkerder in mijn vel te zitten. 

rob vrins

Met haar levenservaring, rust en innerlijke kracht die zij uitstraalt, heeft Marieke mijn vertrouwen gewonnen. De problemen waar ik in het dagelijks leven tegenaan liep, werden net even anders belicht. Dat leidde voor mij tot verhelderende eyeopeners. Marieke is een professionele coach die vanuit passie en met volle overtuiging de materie overbrengt.

DORIEN KOOIJMAN

Marieke heeft méér dan verstand van zaken en helpt je op een plezierige manier met gezond(er) leven op een haalbare manier. Een betere coach dan Marieke is niet makkelijk te vinden!

anneke ypma

Interesse?

Get in touch!


"Eigenlijk zou je iedere maand zo'n gesprek moeten hebben."